Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Circuit Maximum Padel Tour tornarà al Golf Costa Daurada del 27 d’agost al 3 de setembre

El Circuit Màximum Padel Tour, de la mà de Gambito Golf, tancarà la temporada estiuenca de la secció de pàdel amb la realització del torneig Grand Slam 4 Latas, del 27 d’agost al 3 de setembre.

Serà la tercera prova de l’any a les instal·lacions del Golf Costa Daurada després de les realitzades al març -New Challenger- i al maig pels més petits de la casa -Mini Màximum-.

El campionat obsequiarà als campions i campiones de les cinc categories masculines i femenines amb una caixa de cerveses de la marca Mahou i un pack Aperol Spritz.  Els subcampions i subcampiones de les diferents categories rebran un excel·lent pack prèmium de begudes . Entre tots els qui s’animin a participar al campionat se sortejaran dues pales Head Flash, dues inscripcions per participar al torneig, una motxilla adidas i una sabates Munich.

Tots els jugadors i jugadores tindran garantitzats tres partits al millor de tres sets i punt d’or, A més, els participants rebran un complet welcome pack amb samarreta tècnica de regal, Aquarade i aigua per a cada partit.

El preu de la inscripció és de 25 euros pels socis de Màximum Padel Tour i de 29 euros pels no socis i cal formalitzar-la a:

https://maximumpadeltour.matchpoint.com.es/Campeonatos/Inscripciones.aspx?idCampeonato=6d7c8066a276ce7bbeda1c95d16f9a4d

No t’ho pensis més, inscriu-te i juga a les pistes panoràmiques d’última generació del Golf Costa Daurada!