Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El DIR Golf Costa Daurada celebra el primer aniversari amb un miler de socis

La piscina reglamentària amb aigua salina, la tecnologia de tot l’equipament, la varietat d’activitats i les vistes panoràmiques expliquen la gran acceptació que el gimnàs ha tingut a Tarragona.

 

“És cert que aquest primer any, tot i la pandèmia, hem superat abastament les previsions d’abonats que teníem pel gimnàs, arribant al miler. Però nosaltres no volem posar el focus només en el número, sinó en la qualitat del servei i, sobretot, en l’àmplia i variada oferta que ara mateix estem oferint per complaure a tots aquells que confien en el DIR Golf Costa Daurada”, explica Xavi Pueyo, director d’aquesta infraestructura i també de les àrees de pàdel i tennis.

 

Per començar cal dir que, de tots els DIR, aquest és l’únic que està ubicat en plena natura. Això explica també que s’hi hagin pogut incorporar serveis i activitats que el fan diferent a la resta i, a nivell local, el posicionen com un espai sense competència.

 

“De fet és tanta la varietat de propostes que podem dir que no existeix un sol DIR Golf Costa Daurada, sinó que els clients, en funció de les seves preferències ajusten l’amplia oferta al seu gust”, afegeix Pueyo.

 

Tant és així que el gimnàs ofereix un total de 50 activitats dirigides a la setmana i disposa d’una sala de fitness amb l’última tecnologia pel que fa a digitalització dels aparells, que permeten fer tot un seguit de controls i mesuraments de l’activitat i la progressió.

 

“Ara que parlem de controls, cal recordar que som molt curosos amb les mesures anticovid i el nostre personal està amatent a que no es descuidin en cap moment, comença per la lectura de la temperatura que es fa a tots els qui accedeixen a les nostres instal·lacions”, comenta Xavi Pueyo.

 

La terrassa, de més de 200 metres quadrats, amb vistes al mar i la muntanya és un espai idoni per realitzar-hi activitats dirigides a l’aire lliure que ara, a l’estiu, es complementa amb la piscina reglamentària d’aigua salina, de 25 metres, i un ampli espai de solàrium i gespa al seu voltant.

 

La sala de spinning continua essent outdoor, si bé s’ha invertit per utilitzar, de seguida que sigui possible, una sala específica, insonoritzada amb pantalles virtuals per impulsar el spinnig a un altre nivell. Com a complement a aquesta activitat es disposa també d’un bike point, des d’on es programen rutes en MTB per l’entorn, adaptades a tots els nivells essent, a més, un espai on els socis hi poden guardar, reparar i netejar les seves bicicletes.