Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Golf Costa Daura reunirà del 4 a l’11 de juliol les millors pales de pàdel

Qui vulgui competir en un torneig federat únic o vulgui veure en acció a jugadors referents del World Padel Tour té una cita al Golf Costa Daurada, dels dies 4 al l’11 de juliol. Aquells dies les set pistes panoràmiques del Tarragona Sports Center, situades en plena natura, acolliran el Gran Slam del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Pàdel, FCP

 

“Es tracta d’una gran oportunitat, tant pel nivell dels jugadors que rebrem com pel magnífic ambient esportiu i festiu que es viurà, dins i fora de les grades, al voltant d’un esport que a casa nostra, i en concret al Golf Costa Daurada, està creixent força en nombre de practicants i, per tant, en socis”, explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del gimnàs DIR.

 

De fet, es treballa amb l’objectiu d’arribar a les 150 parelles, la qual cosa posa de manifest la bona salut d’aquest esport. Ara bé, que es destinin més de 5.000 euros en metàl·lic en premis, a més de material esportiu, pels guanyadors/res de cada categoria i sorteig de regals entre tots els inscrits és un altre dels al·licients que explica l’atractiu d’aquest Gran Slam, una de les cites més destacades dins el calendari català de pàdel.

 

La inscripció s’ha fixat en 23 euros i inclou samarreta tècnica, com a welcome pack, i beguda. A més, es regalarà una classe particular a les parelles sòcies del Golf Costa Daurada que assoleixin el millor resultat en cadascuna de les categories.

 

Les inscripcions cal formalitzar-les a: https://fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/?fbclid=IwAR1cp2CoGpCckwW1ofZwGZVwTnu1osQTvdMD9ioE5lYfpUR2OAT3LoJveVg