Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Parella de l’Any es consolida al calendari del Club com la setmana de la festa gran del pàdel

La secció de pàdel del Golf Costa Daurada ha viscut del 10 al 15 de juliol una de les setmanes més grans de l’any amb la participació de més de 160 jugadors i jugadores de la casa a la segona edició del Parella de l’Any, un torneig en majúscules reservat només a socis.

El campionat, dividit en sis jornades de joc i vuit categories (tres de masculines, dues de femenines i tres de mixtes) ha combinat de forma encertada un gran ambient social i gastronòmic amb pales de tots els nivells.

“Ha estat un torneig excel·lent en tots els sentits. La gent ha pogut gaudir d’una setmana plena de detalls culinaris i sorpreses més enllà de la vessant més competitiva del torneig”, assegura Xavi Pueyo, director de les seccions de Pàdel, Tennis i DiR del Golf Costa Daurada.

Una atmosfera màgica, que ha superat totes les expectatives, ha acompanyat el Parella de l’Any. Potents i suculentes sorpreses gastronòmiques diàries com el pernil ibèric, la musclada amb romesco casolà, els cargols a la cassola, els frankfurts d’autor o la botifarrada han amenitzat les tardes de pàdel al Golf Costa Daurada. I totes elles acompanyades de vi, cervesa o aigua.

La traca final s’ha aviat dissabte al vespre, quan s’han disputat les vuit finals, amb el posterior lliurament de premis i el sorteig de regals. La terrassa del Bar, epicentre de la festa de cloenda del torneig, ha comptat amb la presència del DJ Isaac Esteban i no cal ni dir que ha contribuït a crear un ambient que ha enganxat a tots els assistents.

En la vessant esportiva, les millors parelles del campionat han estat les formades per Marta Piliego i Ingrid Canturri, en categoria femenina, que s’han desfet en dos sets a la final de la parella Laura Valverde i Susana Carreras.

En categoria masculina, Xavi Pueyo i Adrià Ferré s’han adjudicat el títol de campions de primera després de superar en una final molt competida a Sergi Centelles i Martí Díaz.

En la categoria mixta, Dani Ramos i Belén Antón s’han emportat el premi de campions després de capgirar un primer set en contra davant la parella Canturri-Ferré.

El Parella de l’Any s’ha desenvolupat sota la premissa d’un format esportiu engrescador amb fase de grups i fase eliminatòria, a la recerca de les millors parelles del Club. Tot plegat assegurava a cadascun dels participants jugar un mínim de tres partits al millor de dos sets i un tie-break de desempat a set punts i amb punt d’or.

Els guanyadors i guanyadores de les diferents categories gaudiran d’un tast de vins personalitzat al Celler Capçanes DO Montsant.

El campionat, exclusiu per a socis de qualsevol secció del Golf Costa Daurada i jugadors i jugadores de l’Escola de Pàdel, ha repartit àpats a restaurants prestigiosos com la Taula Rodona, Els Sentits o el Salioli, un vol en paratrike pels voltants del club, diferents lots de begudes Marqués Del Puerto i tractaments de salut per gaudir amb els nostres professionals de nutrició i fisioteràpia.

 

QUADRE D’HONOR DEL TORNEIG:

 

1a Categoria Masculina:

Campions: Xavi Pueyo – Adrià Ferré

Subcampions: Sergi Centelles – Martí Díaz

2a Categoria Masculina:

Campions: Eríc Líria – Gustavo Martín

Subcampions: Jaume Budesca – Víctor Serra

3a Categoria Masculina:

Campions: Javier Del Peso – Raúl González

Subcampions: Antoni Martínez – Albert Serra

1a Categoria Femenina:

Campiones: Ingrid Canturri – Marta Piliego

Subcampiones: Laura Valverde – Susana Carreras

2a Categoria Femenina:

Campiones: Blanca Castro – Mónica Ruiz

Subcampiones: Carla Sepúlveda – Yolanda Cuadra

1ª Categoria Mixta

Campions: Dani Ramos – Belén Antón

Subcampions: Adrià Ferré – Ingrid Canturri

2ª Categoria Mixta

Campions: Fernando Fernández – Fany Serra

Subcampions: Carlos García – Mariona Ruana

3ª Categoria Mixta

Campions: Manel Pérez – Núria Fernández

Subcampions: Marc Cañellas – Carme Urpí

 

Aquí tens la galeria de fotos:

PÀDEL – II TORNEIG PARELLA DE L’ANY 10/07 A 15/07