Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La segona edició de l’exclusiu Parella de l’Any de Pàdel, del 9 al 15 de juliol

Golf Costa Daurada acollirà del 9 al 15 de juliol la segona edició de l’exclusiu torneig la Parella de l’Any de Pàdel, adreçat només a socis, que gaudiran de tot un seguit de serveis premium com ara pernil ibèric, musclada, botifarrada, cargols, música ambient o fotografia de record, entre d’altres al·licients.

Tots els padelers i padeleres que s’inscriguin al torneig entraran en el sorteig d’un àpat per a dues persones al restaurant guanyador del Joc de Cartes, de TV3, el Salioli. També podran guanyar àpats a restaurants de renom com el Taula Rodona, Els Sentits o La Tagliatella.

D’altra banda, aquells que es donin d’alta al torneig abans del 23 de juny entraran en el sorteig d’una quota mensual per gaudir a la secció de pàdel i tennis.

Però la festa no acaba aquí. Els campions de les diferents categories femenines, masculines i mixtes s’emportaran un fantàstic premi: una cata de vins personalitzada al Celler de Capçanes.

Pel que fa a la competició, tots els interessats podran inscriure’s a una o dues categories. Es disputarà una fase de grups més una fase eliminatòria (mínim tres partits garantits) al millor de dos sets i un tie break de desempat.

El campionat clourà el dissabte 15 de juliol amb una gran festa a la terrassa del Club i un DJ farà les delícies de tots els al·licients.

 

INSCRIPCIÓ

Data límit 3 de juliol a les 10 hores.

Pagament: 1 categoria 27 euros / 2 categories 32 euros.

Inscripcions: https://forms.gle/Q2bogGN8XuuLbEvG6