Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El primer “Tardeo” del Golf Costa Daurada enganxa a 80 jugadors i jugadores

La primera edició del torneig social “Tardeo” de pàdel ha enganxat de valent als 80 jugadors i jugadores que hi han pres part. “Per quan la propera cita?” ha estat la pregunta que més s’ha repetit en acabar.

De fet, tant les set pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada com les graderies que les envolten s’han omplert de gom a gom per gaudir d’una fórmula que ha estat tot un encert en combinar, en la seva justa mesura, partits vibrants i molt competits amb una bona dosi de festa i ambient social.

Es tractava de posar a prova el nivell padelístic de cadascú tot jugant tres partits de 30 minuts i punt d’or. Dividit en quatre categories, Dani Ramos i Sergi Centelles s’han proclamat campions de Primera; Jaume Budesca i Ramon Gras, de Segona; Marcos Meury i Fer López, de Tercera i Rut Pàmies i Sara Rodríguez, de Quarta.

Els participants, a més de gaudir de tres consumicions de beguda, aperitiu de patates i olives, han pogut triar entre torrada de pa de pagès i botifarra o hamburguesa vegana a la brasa.

Val a dir que el Golf Costa Daurada ja treballa en el torneig més important de l’any: el Campionat de Catalunya Absolut de pàdel, que es disputarà dels dies  15 al 22 d’octubre i convertirà al Club en l’epicentre del pàdel al país.

 

Totes les fotografies del Tardeo aquí:

PÀDEL – I TARDEO 06/10