Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El somni del Play Off de Pàdel segueix viu

El primer cap de setmana del Play Off Zonal de Tarragona de les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP, ha deixat un bon gust de boca entre els diferents equips absoluts del Club.

I és que tres dels quatre equips participants del Golf Costa Daurada han aconseguit la victòria.

Les jugadores del A s’han desfet de l’equip Pàdel Reus Femení per 9 a 3 als quarts de final de la categoria 1000. El seu proper rival serà l’equip Positive Pàdel per un lloc a les semifinals, el dissabte 13 d’abril a les 12 hores a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor.

L’equip Femení B ha debutat amb victòria contra el Club Tennis Barà per 12 a 0 i es jugarà un lloc a la final del Play Off en categoria Future davant del MKP Perafort, el dissabte 13 d’abril a les 16 hores a les pistes del TPI.

Els jugadors del B han començat amb bon peu el seu camí al Play Off en categoria 500 després de superar al Pàdel Indoor Valls per 10 a 2. Als quarts de final s’enfrontaran al Tarragona Pàdel Indoor a les instal·lacions del Pàdel Nou.

L’equip Masculí A s’ha quedat sense el premi de la victòria i posen punt i final a la temporada després de caure per 2 a 10 davant el Club Tennis Reus Monterols al Play Off de Grand Slam, disputat a les pistes del Pàdel Nou.

 

PÀDEL – PLAY OFF ZONAL TARRAGONA SNP 06/04 – 07/04 i 13/04 – 14/04