Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu bat rècords amb prop de 1.300 inscripcions

Ha estat “el millor Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada i el que ha enregistrat la participació infantil més elevada de la història del Club”, assenyala Àlex Abelló, responsable d’aquesta edició.

 

De fet, els números posen de manifest que s’han superat totes les expectatives atès que s’han fregat les 1.300 inscripcions al llarg de les últimes 11 setmanes, del 28 de juny al 10 de setembre.

 

Que prop de 550 nens i nenes hagin escollit el Golf Costa Daurada per gaudir de l’estiu a l’aire lliure no ha estat pas casual. La labor de promoció d’una potent oferta d’esport, lleure i oci al voltant del golf, pàdel i tennis, i complementada per activitats tan variades com tir amb arc, slackline, bàsquet, beisbol, hoquei, futbol, handbol, piscina, dance, construcció de cabanes… expliquen el perquè d’aquestes xifres. 

 

“11 setmanes són moltes setmanes i teníem clar que per mantenir ben viu l’interès calia programar també activitats complementàries sorprenents que han fet les delícies dels nens i els pares. Així hem tingut festes de l’escuma i holly, exhibicions de cavalls, manualitats, tallers orientats a una temàtica molt concreta; els jocs olímpics i la visita també de mags…”, afegeix Abelló.

 

Satisfer als nens i nenes ha estat un clar objectiu, però també ho ha estat donar resposta a les expectatives més exigents dels pares en matèria de seguretat, salut i benestar. Per això s’ha comptat amb un equip de 20 monitors, amb tres estudiants d’infermeria i una doctora encarregada de garantir el compliment i seguiment de les mesures anticovid. Els menús, elaborats amb la màxima qualitat pel restaurant del Golf Costa Daurada, han estat supervisats per la nutricionista Ana Tormo.

 

Davant aquest excel·lent resultat, el Golf Costa Daurada ja està treballant en els tres propers Stages: Nadal (finals de desembre i principis de gener), Setmana Santa (de l’11 al 14 d’abril de 2022) i el d’Estiu (del 27 de juny al 12 de setembre de 2022).

 

 

POTS VEURE LA GALERIA SENCERA FENT CLICK < AQUÍ >