Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada frega les 500 inscripcions en les tres primeres setmanes

El Club ha extremat les mesures de salut i seguretat anticovid per garantir que els més petits gaudeixin al màxim d’una experiència social i de lleure que es desenvolupa en un entorn natural únic.

 

“El nostre primer objectiu ha estat impulsar totes les mesures de salut i seguretat anticovid al nostre abast per garantir que els més petits gaudeixin al màxim d’una experiència social i de lleure, que es desenvolupa en un entorn natural i saludable”, explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i el gimnàs DIR, qui afegeix que “a més les hem comunicat a les famílies per tal de que tinguin la màxima tranquil·litat a l’hora d’escollir-nos”.

 

Amb aquestes premisses no és estrany que les inscripcions a les tres primeres setmanes del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada hagin fregat les 500. I que per a les dues següents s’hagi penjat el cartell de complet. De fet, només queden places per a les setmanes d’agost i setembre”.

 

“Hem augmentat la ratio de monitors per grups i hem reduït el nombre de nens i nenes en cada grup, atesa que la nostra prioritat enguany no és pas el volum sinó el benestar i diversió dels nens i la tranquil·litat de les famílies”.

 

Aquesta estratègia està aconseguint una alta valoració per part dels pares, segons mostren les enquestes internes de satisfacció. Hi contribueix també la logística de recepció i, sobretot, la varietat i la quantitat de les accions programes, tant multiesportives, com de lleure, entre les que hi destaquen les holy party, visita de mags, el contacte amb animals exòtics, les activitats a la natura com la sortida a Sant Simplici, el slack line, tir amb arc, construcció de cabanes…