Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage de Competició de Tennis exhaureix totes les places

La primera edició del Stage de Competició de l’Escola de Tennis del Golf Costa Daurada ha finalitzat amb un èxit rotund de participació.

De fet, les places es van exhaurir setmana rere setmana durant tot el mes de juliol, que es quan es va dur a terme una iniciativa que ha superat totes les expectatives i ha congregat tant als jugadors més experimentats de l’Escola com a d’altres procedents de diferents clubs de les Comarques de Tarragona.

L’objectiu era clar: oferir als inscrits classes d’alt nivell que els hi permetessin progressar i obtenir una major rendiment de les seves capacitats tècniques i físiques.

La confiança per la metodologia impartida per l’equip tècnic de professionals del Golf Costa Daurada explica aquesta altíssima resposta.

I en què ha consistit aquesta metodologia? Amb classes diàries de preparació física, gravació i edició de vídeos personalitzats per cada alumne i múltiples hores de pràctica a dins de la pista. Tots els jugadors i jugadores han experimentat les sensacions d’un professional del tennis, dedicant cos i ànima a millorar tant la seva versió tècnica com tàctica del joc.

El Stage de Competició posa punt i final a la temporada de l’Escola de Tennis 2022-23. Pel que fa al proper curs, les inscripcions es podran formalitzar ben aviat a la web del club. Les classes començaran el 4 de setembre.