Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu bat un nou rècord i supera les 1.100 inscripcions

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ha posat el punt i final a l’edició 2023 amb més d’un miler de nens i nenes inscrites. Unes xifres històriques mai assolides.

L’acurada organització, una proposta variada i única, la possibilitat de practicar esports que habitualment no fan els nens i nenes i, sobretot, el poder gaudir de tot això envoltats de natura, i al bell mig d’un dels grans pulmons verds de Tarragona, ha fet que la resposta de pares i mares hagi tornat a superar les expectatives i el que és més important: hagi fet feliços a tots els nens i joves que, de ben segur, han gaudit d’unes vacances inoblidables.

El Stage d’Estiu ha tingut enguany una durada de deu intenses setmanes,  del 26 de juny a l’1 de setembre.  Tal i com explica Gerard Sarlé, director d’aquest projecte, “estem molt satisfets per com s’ha desenvolupat el Stage i d’haver estat a l’alçada de les expectatives més exigents. La gran majoria de nens i nenes ens han acompanyat durant més de dues setmanes i molts d’ells han volgut ampliar el nombre de dies que inicialment tenien contractats. Aquesta és una dada molt important, ja que vol dir que ens hem guanyat la confiança tant dels pares com dels seus fills que, a més de gaudir d’una àmplia oferta de serveis, s’ho han passat d’allò més bé socialitzant, fent amics i vivint experiències enriquidores”.

Val a dir que el mes de juliol ha estat el més actiu i s’ha tornat a penjar el cartell de places exhaurides. “Com a fet distintiu cal esmentar que durant les deu setmanes hem organitzat diferents activitats especials com la Nit dels Estels, el Dia sobre Rodes o la visita de la euga Dama De Cris, que ens han proporcionat un valor afegit molt important”, afegeix Sarlé.

Així, doncs, satisfer als nens i nenes ha estat un objectiu prioritari, com també ho ha estat donar resposta a les expectatives més exigents dels pares en matèria de seguretat, salut i benestar. Per això s’ha comptat amb un complet equip de 25 monitors, amb professionals d’infermeria i del sector educatiu. Els menús han estat supervisats per la nutricionista Ana Tormo.

Davant d’aquests excel·lents resultats, el Golf Costa Daurada ja està treballant en l’organització dels tres propers Stages: Nadal (21 de desembre al 5 de gener de 2024), Setmana Santa (del 25 al 28 de març de 2023) i el d’Estiu (del 25 de juny al 30 d’agost de 2024).

 

Mira les fotografies del Stage d’Estiu 2023:

STAGE ESTIU 2023