Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu ja supera el centenar d’inscrits

Dues setmanes després d’obrir inscripcions, el Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ja supera el centenar de nens i nenes inscrites. Una xifra mai assolida a aquestes alçades del calendari, la qual cosa posa de manifest el creixent interès que desperta entre els pares i els més joves de la casa la proposta del Club.

El Stage d’Estiu començarà enguany el 25 de juny i clourà el 6 de setembre. I va destinat a tots els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys, que podran gaudir d’una potent i atractiva proposta lúdica i esportiva durant onze setmanes, de forma ininterrompuda.

Els esports reis del club com el golf, pàdel i tennis seguiran tenint un paper prioritari dins del Stage, així com les activitats a la piscina d’aigua salina i els esports en grup com el bàsquet, futbol, tir amb arc, dance o les manualitats pels més menuts.

La Kings League, l’acampada o el campionat de globus són només algunes de les novetats de la nova temporada. Els mes grans també gaudiran de sortides extraordinàries fora del Golf Costa Daurada.

A més, tots els qui adquireixin quatre o més setmanes gaudiran d’un descompte exclusiu. També obtindran grans descomptes els qui vinguin amb els seus germans.

La gran oferta d’activitats no s’acabarà aquí, ja que tots els nens i nenes que s’apuntin realitzaran diferents activitats especials i veuran espectacles en directe durant els 50 dies del Stage.

Inscripcions

Els més menuts de la casa, d’entre 3 i 8 anys, realitzaran el Stage Kids. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU KIDS

I els més grans, d’entre 9 i 16 anys, el Stage Jove. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU JOVE