Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu ja supera els 500 inscrits

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ja supera els 500 inscrits, una xifra mai assolida a aquestes alçades del calendari, la qual cosa posa de manifest el creixent interès que desperta entre els pares i els més joves de la casa la proposta del Club.

A més de l’àmplia varietat en l’oferta, el que distingeix el Stage del Golf Costa Daurada és la cura per la seguretat i la qualitat en l’organització, per tal d’estar, així, a l’alçada de les expectatives de pares i mares, que saben que deixen als seus fills en bones mans, i fent que aquests visquin un estiu inoblidable de noves experiències, descobertes, amistats… i tot en un indret envoltat de natura.

El Stage d’Estiu començarà enguany el 26 de juny i clourà l’1 de setembre. I va destinat a nens i nenes de 3 fins a 16 anys, que gaudiran d’una potent i atractiva proposta lúdica i esportiva durant deu setmanes, de forma ininterrompuda, adaptada i pensada per a cada franja d’edat.

Els esports reis del Club com el golf, pàdel i tennis tindran un paper prioritari dins del Stage, així com les activitats a la piscina d’aigua salina i els esports en grup com ara bàsquet, futbol, tir amb arc, dance o les manualitats pels més menuts.

A més, tots els qui adquireixen quatre o més setmanes gaudiran de fins a un 12 per cent de descompte. També obtindran descomptes exclusius els qui vinguin amb els seus germans.

La gran oferta d’activitats no acabarà aquí, ja que tots els nens i nenes que s’apuntin realitzaran diferents activitats especials i veuran espectacles en directe durant els 50 dies del Stage.