Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu ja supera els 200 nens inscrits

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ja supera els 200nens i nenes inscrites, una xifra mai assolida a aquestes alçades del calendari, la qual cosa posa de manifest el creixent interès que desperta entre els pares i els més joves de la casa la proposta del Club.

Val a dir que és una acurada proposta que prima la diversió i reforça l’àmplia varietat en l’oferta, però posant un gran èmfasi en la seguretat i la qualitat en l’organització, per tal de estar així a l’alçada de les expectatives de pares i mares, que saben que deixen als seus fills en bones mans, i fent que aquests visquin un estiu inoblidable de noves experiències, descobertes, amistats… i tot en un indret envoltat de natura.

El Stage d’Estiu començarà enguany el 26 de juny i clourà l’1 de setembre. I va destinat a tots els nens i nenes, entre 3 i 16 anys, podran gaudir d’una potent i atractiva proposta lúdica i esportiva durant deu setmanes de forma ininterrompuda.

Els esports reis del club com el golf, pàdel i tennis seguiran tenint un paper prioritari dins del Stage, així com les activitats a la piscina d’aigua salina i els esports en grup com el bàsquet, futbol, tir amb arc, dance o les manualitats pels més menuts.

A més, tots els qui adquireixen quatre o més setmanes gaudiran de fins a un 12 per cent de descompte. També obtindran descomptes exclusius els qui vinguin amb els seus germans.

La gran oferta d’activitats no s’acabarà aquí, ja que tots els nens i nenes que s’apuntin realitzaran diferents activitats especials i veuran espectacles en directe durant els 50 dies del Stage.

La preinscripció ja està oberta per tots aquells qui ho desitgin:

https://forms.gle/dJur6Eqzqc4DoQBc8