Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Stage d’Estiu supera les 1.300 inscripcions i assoleix un nou rècord de participació

El Stage d’Estiu 2022 del Golf Costa Daurada ha superat, i amb escreix, les xifres assolides a la passada edició, que ja van ser considerades com a molt bones. 

 

L’excel·lent organització, l’amplia varietat d’activitats, la possibilitat de practicar esports que habitualment no fan els nens i nenes i, sobretot, gaudir de tot això envoltats de natura ha fet que, una edició més, els bons resultats hagin sorprès, molt gratament, als responsables d’aquesta iniciativa. 

 

I és que en les deu setmanes del Stage, del 27 de juny al 2 de setembre, s’han superat les 1.300 inscripcions. 

 

Tal i com explica Rubén Peña, director del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada, “més de 600 nens i nenes han perllongat la seva participació durant dues o més setmanes. Estem molt satisfets per com ens ha anat. Amb la reobertura de molts casals d’estiu després de dos anys tancats per la covid, no pensàvem que podríem penjar el cartell de tot ocupat, com així ens ha passat en la majoria de setmanes. Aquest excel·lent balanç ens dona molta confiança de cara a afrontar una nova temporada a les Escoles de Pàdel, Tennis i Golf que es presenta realment il·lusionant”.     

 

Cal destacar especialment els números assolits al mes d’agost, que s’han vist incrementats respecte als dels darrers anys, la qual cosa posa de manifest un canvi de tendència. “Moltes famílies ja no marxen de vacances a l’agost i aprofiten per inscriure als seus fills al nostre Stage”, puntualitza Peña. Unes xifres, però, que no han fet disminuir els valors del mes de juliol. “Hem fregat les 200 inscripcions setmanals durant totes les setmanes. Els pares i mares ens han tornat a fer confiança, certifica Xavi Pueyo, responsable de les seccions de Pàdel, Tennis i DiR del Golf Costa Daurada. 

 

“10 setmanes són moltes setmanes i teníem clar que per mantenir ben viu l’interès calia programar també activitats complementàries sorprenents que han fet les delícies dels nens i els pares. Així hem tingut festes de l’escuma i holly, l’exhibició d’Albert Cabestany, Campió del Món de Trial, tallers, la visita d’un mag, un gos de rescat… Sense oblidar la pràctica esportiva de golf, pàdel, tennis, piscina, basquet, tir amb arc…”, afegeix Rubén Peña.

 

Satisfer als nens i nenes ha estat un objectiu prioritari, però també ho ha estat donar resposta a les expectatives més exigents dels pares en matèria de seguretat, salut i benestar. Per això s’ha comptat amb un complet equip de 25 monitors, amb professionals d’infermeria i del sector educatiu. Els menús, elaborats amb la màxima qualitat pel restaurant del Golf Costa Daurada, han estat supervisats per la nutricionista Ana Tormo. 

 

Davant d’aquests excel·lents resultats, el Golf Costa Daurada ja està treballant en l’organització dels tres propers Stages: Nadal (22 de desembre al 5 de gener de 2023), Setmana Santa (del 3 al 6 d’abril de 2023) i el d’Estiu (del 29 de juny al 7 de setembre de 2023).