Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els bikers del Golf Costa Daurada pedalen fins al Niu de l’Àliga

58 quilòmetres amb un desnivell acumulat  de 700 metres, els grans números de la darrera sortida dels ciclistes de muntanya del Golf Costa Daurada al Niu de l’Àliga, a Alcover. Un indret màgic on s’hi aplega una de les piscines naturals més conegudes de les Comarques de Tarragona.

Cal assenyalar que els darrers episodis de pluges han retornat el seu esplendor a un paratge que es distingeix, també, pels salts d’aigua i l’espectacular verd de l’entorn.

Si al principi parlàvem de les grans xifres de la ruta, el que no es pot quantificar són les sensacions que han experimentat els bikers comandats, una vegada més, per Toni Navarrete, bike patrol, quan han arribat al destí. Els quilòmetres, el desnivell i la calor, han desaparegut a la primera remullada. L’espectacle de l’aigua ha estat balsàmic.

Si tu també vols viure experiències com aquesta, amb una companyia de primera, inscriu-te a les sortides en MTB del Golf Costa Daurada.

Et recordem que les convocatòries estan obertes tant a socis com a no socis del Club i hi pots venir amb la teva MTB convencional o bé elèctrica. Això sí, abans cal que t’inscriguis trucant al 977 65 33 61.

 

BIKE – SORTIDA MTB 26/05