Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els equips de pitch & putt del Golf Costa Daurada, en forma a l’Interclubs

Després de disputar la tercera prova de l’Interclubs Absolut, els dos equips de segona i els dos equips de quarta de pitch & putt del Golf Costa Daurada s’afermen a la zona noble de la classificació general.

Així, doncs, l’equip Costa Daurada la Pastoreta-Vilafortuny, quart a la classificació general de la segona divisió oest, ha finalitzat l’Interclubs en cinquena posició després d’aconseguir 219 punts. La prova, disputada al camp de Pitch & Putt de Bellpuig, ha comptat també amb la presència de l’altre equip de segona de casa, el Costa Daurada, que ha sumat 222 punts. Una puntuació que els permet ascendir fins a la vuitena posició de la general.

Els dos equips de quarta han tingut una sort dispar a l’última jornada disputada. L’equip Costa Daurada Tecafric ha assolit la segona posició parcial a la classificació després d’empatar amb el millor equip del dia, l’HCP1neta, amb 240 punts, al Pitch & Putt de Can Rafel. Una posició que els situa tercers al rànquing general, molt a prop de les dues primeres places.

Per la seva banda, l’equip Paulson AM, enquadrat al grup 3 de quarta divisió centre, ha finalitzat la prova en sisena posició. Unes condicions de joc adverses no li han permès a l’equip de casa treure tot el potencial, però mantenen la posició capdavantera al rànquing després de tres jornades disputades.

I per últim, l’equip sènior del Golf Costa Daurada ha aconseguit una meritòria tercera posició scratch i una segona posició en hàndicap que el situa al quart lloc de la classificació general de la primera divisió de l’Interclubs del Pitch & Putt català.

 

Bona feina!