Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els equips femenins de pàdel es juguen l’ascens de categoria

El cap de setmana del 26 i 27 de novembre serà una data a recordar pels dos equips femenins federats del Golf Costa Daurada. I és que ambdós es juguen pujar de categoria al playoff final de la Lliga, que organitza la Federació Catalana de Pàdel a les instal·lacions de l’Apol·lo Club Esportiu, a Torredembarra. 

L’Equip Femení A, capitanejat per la Ingrid Canturri, buscarà l’ascens a la màxima categoria del pàdel tarragoní després de finalitzar la lliga regular en tercera posició. Dues eliminatòries les separen de la glòria. La primera, el dissabte a la tarda, a partir de les 18,30 hores davant  del guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà al CPT Riudoms B i al Club Pàdel Cambrils Apialia D. En el cas d’obtenir el bitllet per la final, aquesta la jugarien el diumenge al matí a partir de les 12,30 hores a la recerca d’una plaça la temporada vinent a divisió d’honor.

Per la seva part, l’Equip Femení B, encapçalat per l’Esther Felip, disputarà per segon any consecutiu el playoff d’ascens a primera categoria. Després de tenir l’ascens a tocar la passada temporada, enguany les jugadores buscaran assolir l’ascens davant del Club Tennis Tarragona D, el dissabte a la tarda a partir de les 17 hores. En cas de guanyar, jugarien la darrera eliminatòria el diumenge al matí a partir de les 10 hores davant del guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà al Club Tennis Montblanc A amb el Club Esportiu Amposta A.