Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els equips femenins i masculins sènior de pàdel es queden sense el premi de la victòria 

L’Equip Femení i l’Equip Masculí Sènior de Pàdel del Golf Costa Daurada han caigut derrotats a la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya per Equips Sènior, que es disputa a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor fins al 4 de febrer.

Les jugadores han estat superades per les reusenques del Club Tennis Reus Monterols, que s’ha emportat l’eliminatòria per un tanteig final de 5 a 0. Per la seva banda, els jugadors tampoc han pogut superar la fase inicial i s’han vist superats pel The Club Pàdel Manresa per 4 a 1.

El Campionat, que es juga per tercer any consecutiu a les pistes del Tarragona Pàdel Indoor compta amb la participació de 33 equips d’arreu del territori català. Com ja és tradició, el Campionat de Catalunya Sènior per equips alça el teló dels diferents Campionats de Catalunya per Equips que es disputen al llarg de l’any. Així, del 4 al 11 de febrer l’equip masculí del Golf Costa Daurada farà d’amfitrió al Campionat de Catalunya Absolut per equips de cinquena categoria. 

PÀDEL – CAMPIONAT DE CATALUNY DE VETERANS PER EQUIPS 28/01 a 04/02