Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els equips Paulson AM i Costa Daurada La Pastoreta-Vilafortuny lideren l’Interclubs

Bones notícies pels interessos del Golf Costa Daurada, un cop disputada la sisena prova de l’Interclubs de Pitch and Putt.

L’equip Costa Daurada La Pastoreta-Vilafortuny s’ha proclamat, per segona jornada consecutiva, campió de la prova parcial al camp barceloní de Can Cuyas Golf P&P, a la Segona Divisió Oest. Un resultat de quinze cops sota camp permet a l’equip situar-se en zona d’ascens directe a la Divisió d’Honor a falta de dues jornades per disputar-se. I a només quatre punts de la primera plaça.

L’altre equip de casa, el Costa Daurada, segueix sisè classificat després de finalitzar la prova en tretzena posició.

Pel que fa als dos equips de Quarta Categoria, aquests segueixen mantenint un alt nivell de joc i de resultats, que els permet mantenir-se a les places de privilegi.

El Paulson AM Costa Daurada, campió de la prova parcial al camp del Vallès Golf del G3 de la Quarta Divisió Centre, se situa segon a la general i trepitjant els talons al primer classificat, a només dos punts de distància.

L’altre equip de la categoria, Costa Daurada Tecafric, adscrit al grup G1 de la Quarta Divisió Centre, ha finalitzat en setena posició a la prova disputada al Mas Gurumbau Golf i Pitch & Putt, i consolida la segona plaça a la classificació general.

L’equip sènior del Golf Costa Daurada, al grup oest de Divisió d’Honor, segueix a la zona noble de la classificació després de la setena prova al camp del Pitch and Putt Can Rafel. L’equip disputarà la darrera jornada del campionat al Pitch and Putt Oller del Mas per certificar la presència entre els millors equips de Catalunya una temporada més.