Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els grups d’iniciació de pàdel planten cara al fred amb les primeres americanes de l’any

El pàdel pot amb tot. Que els hi preguntin sinó als qui, malgrat el fred, van prendre part a les dues americanes que va organitzar el Golf Costa Daurada. 

Dirigides als grups d’iniciació del Club i al nou equip femení que participarà a la Lliga Catalana 2023 de la Federació,  un total de 32 padelers i padeleres van jugar les dues americanes que, tot sigui dit, van ajudar força a cohesionar i a familiaritzar en la competició a aquest col·lectiu més inexpert, però amb ganes de millorar i superar-se en la pràctica del pàdel.

Tots els jugadors i jugadores van rebre un welcome pack de benvinguda amb tot un surtit de productes gràcies a la col·laboració de Coca Cola.

Val a dir que el staff tècnic del Club ja treballa en l’organització dels propers campionats com ara la Love Cup del proper 11 de febrer, una innovadora proposta dirigida a tots aquells jugadors a qui els hi agradi jugar partits mixtes en equip, i el I Torneig Jorgolf Training Pàdel & Golf del 25 de febrer, que combinarà el golf i el pàdel i oferirà tot un seguit de productes gourmets als assistents.