Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els padelers i padeleres del Golf Costa Daurada es queden amb la mel als llavis

El Play Off de la Lliga Catalana de Pàdel ha estat cruel pels interessos del Golf Costa Daurada. I és que, després de l’excel·lent temporada realitzada on l’Equip Femení B ha assolit la segona posició a la classificació general i l’Equip Masculí A, el Campionat territorial, arribaven a la darrera cita de la temporada amb la il·lusió de posar el llacet a una campanya per emmarcar.

Les jugadores buscaven l’ascens a Primera categoria de la Lliga Catalana. I van començar el Play Off amb bones sensacions després de guanyar a semifinals a les representants del Club Tennis Romaní. Però tot es va tòrcer a la final, en caure davant el  Global Pàdel C.

 

 

Per la seva banda, l’Equip Masculí A es plantava a la cita del Play Off de Campions després de superar al Club Sports Pàdel & Tennis Cunit A per 2 a 1 a la ronda prèvia i proclamar-se campió de la primera categoria del pàdel tarragoní. Una victòria doble, ja que els hi donava el bitllet per disputar el premi final de l’any: el Play Off davant dels campions de les altres províncies catalanes a les instal·lacions del club barceloní de l’Oxygen Padel Club.

A les semifinals es van enfrontar als campions de la província de Barcelona, el Life Pàdel Club A. Una eliminatòria molt igualada, decidida per petits detalls que van condemnar als nostres i els deixava sense la possibilitat de lluitar pel títol i sense el bitllet per disputar la Fase Autonòmica.

Des del Golf Costa Daurada volem agrair l’esforç i la dedicació de tots els nostres jugadors i jugadores al llarg de l’any, felicitar-los per la magnífica temporada realitzada i a encoratjar-los a seguir lluitant.