Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els vikings de la comparsa Platinum es fan els amos del Golf Costa Daurada 

Va ser fer-se fosc i començar a aparèixer vikings per tot arreu. Ara bé, aquests vikings venien amb ganes de gresca, però de la bona. I no procedien d’indrets remots, sinó que eren els integrants d’una de les comparses més impressionats de totes les que enguany han pres part al Carnaval de Tarragona, la Platinum.

Cinquena classificada a la classificació final del Concurs de Comparses de Tarragona i quarta posició a la Disfressa d’Or de Tarragona, l’espectacularitat del vestuari, des de valkíries guerreres, bruixes, morts i víkings, junt amb uns coreografies molt treballades, va fer que en un tres i no res el Club entrés en una altra dimensió i l’esperit del Carnaval ho envaís tot.

Els ballarins i ballarines tenien molt clar que ningú se n’escaparia del seu esperit de festa, per això van protagonitzar una rua que va recórrer tots i cadascun dels punts neuràlgics del Club: el gimnàs DiR, les pistes panoràmiques de pàdel i  tennis i el putting green de golf.

L’exhibició a la plaça central del Golf Costa Daurada va ser la traca final i allí van posar de manifest perquè són una de les comparses més aclamades i que més hores dedica a preparar unes escenografies úniques.

Amb la visita de la comparsa Platinum el Golf Costa Daurada ha volgut anar un pas més enllà en la celebració del Carnaval. Un salt de gegant, si atenem a la reacció que l’espectacle va causar entre el nombrós públic existent i que complementa els deu dies d’activitats internes que el Club ha organitzat.

Consulta totes les fotografies d’aquest gran dia aquí:

CLUB – RUA COMPARSA PLATINUM 24/02

Ja queda menys pel Carnaval 2024…!