Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Els Xaiques guanyen la primera edició de la Lliga d’Empreses de Pàdel

Amb la fase final de la Lliga d’Empreses de Pàdel de Matins s’ha posat el punt i final a la primera edició d’aquesta nova competició. Fins a un centenar de participants, en representació de les empreses Xaiques, Mossos d’Esquadra, EMT, Covestro, Asesa i Golf Costa Daurada, han defensat els colors dels seus respectius equips en una competició que s’ha desenvolupat durant el primer semestre de l’any.  

Vuit jornades per definir els caps de sèrie per a una fase final emocionant i plena de sorpreses per a tots els participants.

I és que la fase regular havia deixat un clar favorit per emportar-se la victòria final i coronar-se com a campió: els Xaiques. L’equip capitanejat per Manel Marçal va assolir el ple de victòries en tots els seus enfrontaments i arribava com un tir a la cita final.

El segon favorit, l’equip amfitrió del Golf Costa Daurada, capitanejat per Sabina Van Haaften, va mostrar una línia ascendent en la segona part de la temporada, fins a situar-se per davant de l’equip d’EMT, que ha assolit la tercera posició.

L’últim bitllet per a la final four ha estat per l’equip de Covestro, aconseguint la plaça d’accés a la ronda final per lluitar pel títol com a millor empresa de matins de les Comarques de Tarragona.

L’equip dels Xaiques i el del Golf Costa Daurada han fet bons els pronòstics, situant-se  davant de Covestro i EMT respectivament. I s’han vist les cares a la final en un enfrontament molt igualat, que s’ha decidit per petits detalls a favor dels Xaiques.

La jornada ha finalitzat amb el lliurament de premis, el  sorteig de regals i un pica pica per a tots els participants. La nova edició de la Lliga d’Empreses de Matins de Pàdel tornarà ben aviat. Seguirem informant.

 

fotos a la nostra galeria:

PÀDEL – LLIGA D’EMPRESES DE MATINS