Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

En marxa les lligues de precompetició, perfeccionament i adults de tennis

L’escola de tennis no s’atura i ho fa de la mà de tres lligues socials per a tots els públics: la lliga de precompetició, dirigida als més joves de l’escola; la lliga de perfeccionament, pensada pels joves jugadors de l’escola que comencen a competir; i la lliga d’adults, exclusiva per jugadors amb disponibilitat per jugar als migdies.
 
 
Totes tres lligues es consoliden com un dels reclams de la temporada 2022 a la secció de tennis del Golf Costa Daurada. Exclusiva pels alumnes que formen part de l'escola de tennis, aquestes lligues han recollit l’interès del jugador més jove com el de major edat, en el que hi participen actualment vora una seixantena de tennistes de l’entitat.
 
 
La lliga de precompetició, dirigida als més menuts de l'escola i destinada a familiaritzar-se per primera vegada amb la competició, es juga els diumenges als matins i més d’una trentena de jugadors ja participen a la competició.
 
 
Per la seva banda, la lliga de perfeccionament, que té com a principal peculiaritat la seva modalitat de joc -tots els partits són dobles en comptes d'individuals- hi competeixen fins a 13 parelles, i està pensada pel perfil adolescent del Club. 
 
 
La lliga d'adults, dirigida a un perfil de jugador que pugui jugador durant els migdies, busca recuperar la vessant social dins de l'alumnat de major edat de l'escola.