Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Obertes les inscripcions a les Escoles de Pàdel i Tennis

Al setembre les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada donaran inici al curs 2024-25. I ho faran amb la vista posada en oferir als alumnes una experiència formativa de primer nivell que els permeti assolir plenament els seus objectius, ja siguin iniciar-se en aquests esports o bé millorar i perfeccionar les seves aptituds.

Golf Costa Daurada es distingeix per les seves atractives, avançades i garantides metodologies d’ensenyament, impartides per professionals amb una àmplia i reconeguda trajectòria.

En aquest sentit, tots els alumnes tindran al seu abast un ampli ventall de serveis que els hi permetran escollir l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats i interessos: classes individuals i classes en grup dirigides a totes les franges d’edat i nivell. Tot pensat per fer possible que aprendre a jugar a pàdel i a tennis sigui més senzill i gratificant que mai.

Pel que fa a les principals novetats, la Secció de Pàdel, sota el comandament de Ruben Peña, oferirà sessions de preparació física pels més joves.

L’Escola de Tennis, per la seva part, afrontarà una nova temporada amb l’objectiu d’assolir un creixent de l’Escola Base. Amb preus molt competitius, tots els nens i nenes que es vulguin iniciar en aquest esport de raqueta ho podran fer els dimarts, dijous o els dissabtes. Pels alumnes que vulguin preparar-se per a la competició, el staff tècnic del Club els hi prepararà sessions personalitzades perquè puguin treure la seva millor versió a cada eliminatòria, ja sigui de la Lliga Catalana o del Campionat de Catalunya per Equips.

En total seran 41 setmanes ininterrompudes i vibrants de formació pels alumnes més joves de les Escoles de Pàdel i Tennis Base que, a més, inclouran diferents activitats socials al llarg de cada trimestre.

 

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE PÀDEL: formulari escola pàdel

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA BASE DE TENNIS: formulari escola base tennis

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE COMPETICIÓ DE TENNIS: formulari escola competició tennis