Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Més de 200 persones juguen i participen al Torneig Mojito per donar la benvinguda a l’estiu

Després de gairebé un any de la darrera cita hi havia ganes de Mojito. Tantes que 200 persones han jugat i participat al Torneig d’enguany, en una competició esportiva, i també social, que ha servit per donar la benvinguda a l’estiu.

Abans de començar el panorama ja era força atractiu: A la zona habilitada pels mojitos, els vermuts Padró i la barbacoa, s’hi afegia un espai dance per acollir sis hores de música non-stop a càrrec dels dj’s Lobo i Percu.

Un còctel explosiu i llaminer que ha superat totes les expectatives de l’organització.

Cal destacar que, en la vessant esportiva, el centenar llarg de padelers i padeleres, han jugat dividits en set categories. A primera categoria femenina, la parella formada per Yoli Navarrete i Clàudia Centelles ha superat a la final a Mónica Ruiz i Carla Sepúveda.

A segona femenima, Fely Quintas i Mariluz Pujol s’han emportat el títol davant de Raquel Rodríguez i Bea Piédrola.

En categoria masculina, la parella Alejandro García i Alberto Pasamontes s’ha coronat com a campiona de primera després de superar a Pepe Farré i Zhan a la final.

A segona masculina, el premi ha estat per Xavi Pérez i Enric Rion, que han superat a Roger del Peso i Javier del Peso.

Alfonso González i Matheo Catrix han vençut a Manel Marçal i Candido Frauca en tercera masculina.

Laura Casanova i Patxi Juárez s’han emportat el premi a la millor parella mixta després de desfer-se a la final de Yolanda Quintana i Alexandre Pérez.

Xell Gibert i Luis de Miguel han aconseguit el títol de segona després de superar a Ljuby Sarmiento i Jorge Jordán.

Reacordem que, a partir del proper dilluns 15 de juliol i fins el dissabte 20 de juliol, el Golf Costa Daurada celebrarà la tercera edició del Torneig Parella de l’Any, que combinarà la vessant esportiva i gastronòmica. I estarà obert a socis i a no socis.

Aquí hi trobaràs totes les fotos del Torneig:

FES CLICK PER VEURE LES LES FOTOS DEL TORNEIG A LA NOSTRA GALERIA.

PADEL – I MOJITO 5/07