Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Endesa presenta al Golf Costa Daurada la campanya de prevenció d’incendis forestals

La companyia Endesa ha presentat al Golf Costa Daurada la seva nova campanya d’estiu per a la prevenció d’incendis forestals, en un acte al que s’hi ha convocat a tots els mitjans de comunicació del país i que ha tingut lloc al putting green i al camp de pràctiques del Club.

La presentació, a més de les explicacions dels responsables de la companyia, ha comptat amb un ampli desplegament tècnic i mecànic, amb dos helicòpters que, des de l’aire,  han mostrat als periodistes quines actuacions es duran a terme en aquelles zones boscoses que es troben afectades pel pas de les línies elèctriques d’alta tensió.

Endesa ha confirmat que invertirà en les tasques de prevenció més de 17 milions d’euros, només a Catalunya.

A més de l’espectacularitat dels helicòpters sobrevolant i aterrant al Golf Costa Daurada, els mitjans han pogut comprovar com actuaven en temps real diversos taladors que s’han encarregat dels treballs de tala i poda de la vegetació situada al voltant de les línies d’alta tensió. A continuació ha estat el torn dels dos drons equipats amb tecnologia Lidar,  Light Detection And Ranging, que la companyia utilitza per estudiar el creixement de la massa forestal al voltant de les línies elèctriques i prevenir així els incendis forestals.

A la foto, els responsables de les diferents àrees del Golf Costa Daurada han donat suport a Endesa en l’organització d’aquest acte.

 

Consulta totes les fotografies de l’esdeveniment

CLUB – ENDESA 30/05