Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les escoles de golf, pàdel i tenis amb un equip tócnic de primer nivell

Golf Costa Daurada inicia la temporada de les escoles  de golf, pàdel i tenis amb un equip tècnic de primer nivell

 

L’activitat formativa perdurarà fins a finals de juny, deixant pas a un estiu  que comptarà amb els campus de tecnificació i l’estada multiesportiva

 

Al setembre, els estudiants tornen a l’aula. Aquells que han fet vacances a l’agost, tornen als seus llocs de treball. I els esportistes en fase de formació tornen als seus entrenaments. En aquest darrer àmbit, Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center ha reobert aquest mes de setembre les seves escoles formatives en totes les seves seccions esportives: golf, pàdel i tenis. Es tracta, a més, de l’únic club esportiu que ofereix formació en aquestes tres especialitats esportives.

 

Tot plegat es du a terme, a més, a les millors instal·lacions i amb un equip tècnic de primer nivell. En l’àmbit tennístic, l’entitat ha iniciat la segona temporada formativa amb una escola que compta ja amb 150 alumnes i que està dirigida pels tècnics de Tennis on Coach, Mario Toribio i Alejandro García. Tots dos oferiran, un any més, cobertura i orientació a l’escola base, l’escola de competició i l’escola d’adults. I a més, comptaran com a nova incorporació amb Georgia González, qui és la nova responsable de l’escola infantil per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Aquests alternen els entrenaments de mini tenis i de mini pàdel, amb l’objectiu d’iniciar el menor en  la  pràctica esportiva.

 

A més, la secció de tenis també comptarà amb una escola de competició, la qual participarà en cites com el Campionat comarcal i el Campionat de Catalunya. A nivell d’adults, per primera vegada es crearà un equip absolut, el qual representarà l’entitat en el Campionat de Catalunya de tercera categoria i, a nivell intern, es fomentarà la lliga social, apta per a tots els nivells.

 

Pel que fa a l’escola de pàdel, estrena nova direcció sota la figura del recentment incorporat Ruben Peña. Aquest compta amb una àmplia trajectòria en la docència dels esports de raqueta i de pala. Comptarà amb el suport de Georgia González en la secció  femenina, la qual cosa contribuirà a fer de l’escola de pàdel del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, una de les més reconegudes de l’àmbit català. Aquesta escola ofereix formació a tots els nivells als seus integrats, des del nivell d’iniciació fins al de competició, a més d’incloure classes d’iniciació, perfeccionament i competició per a adults.

 

En l’àmbit del pàdel i per augmentar la motivació dels jugadors, la secció tindrà representació a les competicions per equips, amb vuit formacions sumant els equips femenins i masculins. En breu es posarà en marxa una competició interna molt potent, com és la lliga social, en la qual es preveu una participació superior als 200 jugadors de diverses categories. A més, el jugador de pàdel tindrà una temporada molt activa, a través dels campionats, americanes i entrenaments en família que proposa l’entitat.

 

Finalment i pel que fa a l’escola de golf, aquesta es posa en marxa aquest mes d’octubre. Ho fa amb una línia renovada perquè els més petits puguin créixer amb les competicions mensuals que organitza el club, i també representant l’entitat en altres camps, tot intentant emular els recentment proclamats com a campions i subcampions de Catalunya: Jorge Berea, Joan Panisello, Daniela Campillo, Marina Mitjans, Raisa Valero i Pol Teruel.

 

L’escola de golf tindrà com a professors els reputats Jose Ramón García, Milagros Ingaramo i Ruben Scola, els quals estan avalats per la seva gran trajectòria en el món del golf. Ells seran els encarregats de formar i motivar els nois i noies de l’escola, tot ajudant-los a créixer com a jugadors de golf. En aquest sentit, l’escola infantil acull joves jugadors de 5 a 16 anys, amb classes tècniques, divertides i dinàmiques, adaptades a tots els nivells i amb disponibilitat horària.

 

Com a novetat, enguany començarà a funcionar l’escola d’adults, que comptarà amb nivells des d’iniciació fins a perfeccionament, així com amb classes específiques per a jugadors sènior.

 

D’altra banda, com a complement a les excel·lents instal·lacions i a l’àmplia oferta esportiva que proposa Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, l’entitat ja treballa en la creació del gimnàs DIR, que preveu inaugurar l’abril del 2020, així com la piscina, que estarà en funcionament un mes després, al maig. En aquest sentit, cal recordar que Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center manté actualment activa una interessant oferta per accedir a l’entitat com a soci de tenis i pàdel, per només 32,50 euros, així com de 39,90 euros per al gimnàs DIR.

 

Més informació a www.golfcostadaurada.com

 

Sobre Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

 

Ubicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; Pitch & Putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda i, properament, gimnàs DIR i spa. Més informació a www.golfcostadaurada.com

 

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat. Més informació a http://essentia-costadaurada.com/