Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Èxit de la primera Festa dels Equips del Pàdel

Ja estem pensant en la segona edició! I és que la primera Festa dels Equips de Pàdel va superar, i amb escreix, les previsions. Més de 80 jugadors i jugadores hi van prendre part el passat dia 29 d’octubre i, tant l’organització com els assistents, vam coincidir que aquestes iniciatives s’han de repetir atès que suposen fer equip, fer Club i, sobretot, posar en valor els èxits aconseguits al llarg d’una temporada que no sempre ha estat fàcil, degut a les restriccions provocades per la pandèmia.

 

Com a novetat principal d’aquest any cal destacar la creació d’un nou equip de les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP, en categoria masculina, assolint la xifra de deu equips en total:

 

Cinc equips de Lliga Catalana, tres masculins i dos femenins. Tres equips de SNP, dos masculins i un de femení. I dos equips absoluts, un de masculí i un de femení, participants al Campionat de Catalunya per Equips.

Alguns dels resultats més destacats d’aquesta temporada:

Ascens a Segona categoria de l’equip Femení A.

Campionat i ascens a Tercera categoria de l’equip Masculí A.

Campionat i ascens a Tercera categoria de l’equip Masculí B.

Classificació pel Playoff d’ascens a Segona Categoria per part de l’equip Femení B.

Classificació pel Playoff d’ascens a Quarta categoria per part de l’equip Masculí C.

Classificació dels nostres equips masculins i femenins A i B per la Fase Final de la Copa Catalunya 2021.

Val a dir que el Golf Costa Daurada és l’únic club de Tarragona en aconseguir classificar quatre dels seus equips per la Fase Final de la Copa Catalunya.  

L’equip masculí de SNP s’ha proclamat campió de Catalunya en Categoria 500 i es va classificar pel Màster Internacional de València, una fita que se’ls hi va escapar per només un punt.

 

Un gran ambient lúdic i festiu va ser la tònica habitual des de primera hora de la tarda, amb la presentació dels diferents equips femenins i masculins i el reconeixement a la tasca realitzada durant aquest any 2021. La festa va continuar amb una trobada d’equips, amb avituallament i música en directe per a tots els jugadors i l’entrega de diferents premis a capitans i jugadors durant el sopar. L’acte va finalitzar amb una gran festa de cloenda a la terrassa del Club.