Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Èxit de participació a les classes dels balls llatins

Més d’un centenar de persones ja han passat per les instal•lacions del DiR Golf Costa Daurada per aprendre, millorar i gaudir de les classes de balls llatins que ofereix l’escola de ball Dansclas els divendres a la nit.

I és que després de l’èxit aconseguit a les dues primeres sessions amb la Bachata i la Salsa, ara és el torn de la Kizomba. Un típic ball llatí amb qui clourem la sèrie de tres jornades consecutives de ball i un sopar de cloenda per tots els assitents. 

Per aquells qui no l’hagin provat mai i sigui la seva primera experiència, podran gaudir d’una classe d’iniciació de 20 a 21. I aquells que vulguin perfeccionar la seva tècnica de ball ho podran fer a partir de les 21 hores i fins a les 22 hores. Cada classe tindrà un cost de 9 euros i la inscripció es pot formalitzar tant a la recepció del club com trucant al 605 798 479.

L’activitat finalitzarà amb una exhibició de ball càrrec de dos professionals de l’escola Dansclas que faran les delícies per tot el públic assistent al Sopar d’Estiu del club a partir de les 22 hores.