Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Ja ha començat la transició a la nova herba dels camps

Com bé saps, el Golf Costa Daurada ha encetat un ambiciós projecte de modernització dels camps de golf i pitch & putt, amb la vista posada en la sostenibilitat de les instal·lacions i en l’òptima gestió dels recursos. 

En aquest sentit, s’invertiran fins a 900.000 euros en la substitució de l’actual capa d’herba per la varietat anomenada bermuda, reconeguda internacionalment per la seva alta qualitat, resistència i estalvi d’aigua en el manteniment. De fet, estimem que la reducció en el consum als camps pot ser de fins a un 30 per cent. 

Les tasques de transició a la nova herba està previst que es perllonguin durant 12 mesos, per la qual cosa demanem la comprensió i complicitat de tots els qui ens feu confiança triant el Golf Costa Daurada per gaudir del vostre esport preferit.

Per això, us informem que del dia 29 de maig i fins que la nova planta no tingui la densitat òptima, aproximadament en dos, tres mesos, no es podrà circular amb els buggies i les motos pels carrers dels forats 2, 3, 4, 5, 6 i 12 per les tasques de reg que s’hi estaran efectuant. Concretament, els equips tècnics estaran vetllant per mantenir la terra humida, un requisit indispensable per aconseguir que hi arrelin adequadament les llavors.

La bermuda és ideal per a les característiques del clima mediterrani de Tarragona, en consumir menys aigua, resistir millor les altes temperatures de l’estiu i no necessitar un gran manteniment a l’hivern. 

L’adopció d’aquesta herba es traduirà, també, en un salt qualitatiu en la millora de l’experiència de joc als carrers i roughs, ja que el jugador gaudirà d’una capa d’herba més densa i agradable, que li conferirà al camp un aspecte més homogeni, uniforme i cuidat. Unes sensacions que aniran acompanyades d’una presentació immillorable.

Un cop més, gràcies pel teu interès i confiança amb el Golf Costa Daurada.