Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Mikael Lundberg, Campió de Catalunya de Professionals

Mikael Lundberg, jugador professional del Golf Costa Daurada, s’ha proclamat Campió de Catalunya de Professionals, després de dues intenses jornades de competició en el recorregut barceloní Rosa del RCG El Prat.

Lundberg, guanyador en tres ocasions del Tour Europeu, ha aconseguit la victòria final després de disputar un emocionant play-off davant l’ilerdenc Alejandro Esmatges. Tots dos professionals van finalitzar amb 139 cops després de signar idèntiques voltes tant el dilluns com el dimarts, amb 69 cops en la primera jornada i 70 en la segona. Amb un total de cinc cops sota parell es va haver de dirimir el títol en el play-off on es va imposar el jugador del Golf Costa Daurada.

La tercera plaça va ser per Liam Murray, que no va poder mantenir el lideratge del primer dia, seguit del jugador local Juan Luis Sánchez Pérez, que va acabar en la quarta plaça al costat d’un altre jugador del RCG El Prat, Eduardo De la Riva Bonny.

El Campionat de Catalunya de Professionals forma part del Circuit Catalunya Pro Tour, que fins al moment només havia disputat la prova inaugural, en Golf d’Cèrcol, amb triomf de Nacho Feliu. La pròxima cita del Circuit se celebrarà al Golf Costa Daurada el dilluns 24 d’abril.