Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Fred a la tradicional pujada a Escornalbou en MTB 

Dia només indicat per a malalts del MTB. I és que la tradicional pujada a Escornalbou des de Riudoms va posar a prova la decisió i força de voluntat dels bikers del Golf Costa Daurada que, comandats per Toni Navarrete, bike patrol del Club, van plantar clar a un dia força fred.

L’arribada al Castell va exigir cames als participants per completar la ruta de 42 quilòmetres. Però, com sempre, l’esforç va valdre la pena i el bon ambient va poder amb totes les inclemències.

Superada aquesta prova, el Golf Costa Daurada es prepara ara per la Bike Fest del proper dissabte 11 de març, un acte que suposarà la inauguració oficial d’una nova instal·lació al Club, el Bike Point, amb un servei estable de lloguer de bicicletes de muntanya convencionals i elèctriques, la presentació de les novetats del catàleg Lapierre i Intense, programació de rutes, servei de custòdia i pàrquing de les bicis del socis, assistència mecànica…

La Bike Fest, en la seva primera edició inclourà, a més de la presentació de la nova infraestructura esportiva, sortides per a diferents nivells, sorteig de regals i una degustació de fideuà, tot de franc pels assistents.

Pots veure totes les fotografies del dia aquí:

BIKE – SORTIDA MTB 5/03