Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada acollirà el seu primer Súper Gran Slam de Pàdel

Aquest mes de juliol marcarà un abans i un després en el calendari esportiu del Golf Costa Daurada. I és que dels dies 17 al 24 de juliol les set pistes panoràmiques acolliran una prova que és tot un referent pels amants del pàdel, el Súper Gran Slam del Circuit Absolut 2022 de la Federació Catalana.

 

La cita té tots els ingredients per crear força expectació dins i fora del Club. Per començar és la primera vegada que es disputarà al Golf Costa Daurada, serà l’única prova d’aquest nivell que s’organitzarà enguany a les Comarques de Tarragona i es repartiran fins a 7.000 euros en premis. És important destacar que homes i dones percebran la mateixa quantia. La parella masculina campiona de primera rebrà 1.200 euros. I la parella femenina campiona de primera també. Una igualtat que es mantindrà en totes les demés categories.

 

Al fet de poder veure en acció a les millors pales de pàdel del país s’hi sumen les previsions d’afluència de públic, que podrien fregar el miler de persones.

 

Tens fins el 15 de juliol per formalitzar la teva inscripció a la web de la Federació Catalana de Pàdel ( https://fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/ ). I recorda que si ets soci del Golf Costa Daurada gaudiràs d’un descompte.