Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada afegeix el servei d’osteopatia al de fisioteràpia

Amb l’objectiu de seguir ampliant el catàleg de serveis enfocats a la salut del cos, la millora del rendiment i la prevenció i tractament de lesions, Golf Costa Daurada ha ampliat l’àrea de fisioteràpia incloent-hi noves especialitats com ara la d’osteopatia.

L’ampliació coincideix amb el fitxatge d’Irene Nicolàs, osteòpata DO, fisioterapeuta col·legiada número 10.180 i professional amb una àmplia experiència, que és qui a partir del 3 d’octubre dirigeix aquesta àrea que el Club considera estratègica per avançar en la millora de la salut i el benestar dels socis.

Aquest són els serveis que s’ofereixen:

  • Fisioteràpia. Prevenció i tractament de patologies mitjançant tècniques manuals conservadores i invasives.
  • Punció seca. Tècnica invasiva en la qual es va just dins d’un punt gallet (contractura) per inactivar aquest punt. Els punts gallet moltes vegades donen dolor referit (en altres zones del cos).
  • Embenats funcionals. Embenats per limitar un moviment en concret sense limitar tota la mobilitat de l’articulació.
  • Kinesiotape. Embenat neuromuscular que té la funció d’exercir una millora en la circulació i/o drenatge de la zona per ajudar a recuperar.
  • Osteopatia. Engloba tot l’ésser humà. Es té una visió de l’estructura del cos humà (ossos, articulacions, músculs, sistema visceral….) i de com estan funcionant tots aquests elements en el sistema. D’aquí ve que hi hagi tècniques més directes (manipulacions per exemple) com tècniques viscerals o del sistema fluídic del cos.

A qui van dirigits aquests serveis:

A totes aquelles persones que vulguin millorar la seva salut i benestar.
Els qui busquin prevenir lesions.
Persones amb alguna lesió i/o patologia concreta.

Metodologia de treball

A la primera visita s’elaborarà una història clínica i es procedirà a una exploració. D’acord a això, s’emetrà un diagnòstic i es recomanarà un tractament.

En successives visites, segons el diagnòstic, s’aplicarà el tractament amb l’objectiu d’assolir el benestar del pacient.

Alguns exemples de patologies que es poden tractar:
Musculoesquelètiques.
Hèrnies discals
Mals de cap
Vertígens
Alteracions en el sistema digestiu.
Afectacions en el sistema urogenital.

Horaris
Dilluns de 9 a 13 h. i de 15 a 19 h.
Dimarts de 9 a 14 h.
Dimecres de 10 a 14 h. i de 18 a 20 h.
Dijous de 9 a 14 h.