Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, amb la Torxa Olímpica dels Special Olympics

Una expedició de jugadors del grup SOLC Golf Costa Daurada acompanyats dels esportistes i socis del Club, Manel Marçal i Dago Guínez, han pres part a la marxa de la Torxa Olímpica organitzada pels Specials Olympics, amb motiu dels Jocs Olímpics Special Olympics 2023, que ha recorregut diferents indrets de la ciutat i ha finalitzat a la Plaça de la Font.

Ha estat una jornada molt especial per a els aquests esportistes i assistents, que han volgut celebrar d’aquesta manera el Campionat celebrat recentment a Granollers.

Special Olympics Catalunya és una agrupació esportiva, que té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats d’oci, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i integració social. A més, treballen per aconseguir els següents objectius:

Fomentar la promoció de l’esport l’oci i la solidaritat entre les persones amb discapacitat intel·lectual, com a via de desenvolupament personal i d’integració social.

Millorar les opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Facilitar l’intercanvi de coneixement i la recerca en l’àmbit de l’activitat física adaptada.

Representar a Special Olympics Catalunya en àmbits i instàncies nacionals, estatals i internacionals.

 

CLUB – TORXA OLÍMPICA SPECIAL OLYMPICS 18/03