Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Estrenem l’app Playtomic per a reserves a pàdel i tennis

Playtomic es convertirà a partir del proper 1 de gener de 2022 en la nova aplicació de les seccions de pàdel i tennis. 

 

Líder i referent mundial en el seu sector, Playtomic serà el nou canal de reserves online per les pistes de pàdel i tennis del Club. A més, oferirà noves funcionalitats pels usuaris, entre les quals destaquen la consulta dels darrers partits realitzats, rànquing individual i del Club, partides obertes per nivell o la inscripció a campionats i americanes. 

 

Amb més d’1 milió de jugadors actius, “Playtomic permetrà a tots els usuaris obtenir una experiència totalment gratificant”,  assenyala Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada. “Estem convençuts que aquest canvi és un pas més endavant, ens ajudarà a consolidar la nostra oferta entre els nostres usuaris dins del sector”, apunta.  

 

La nova App, que entrarà en vigor a l’inici del nou any, espera servir de trampolí per iniciar tots els projectes que s’esperen realitzar pel nou any 2022. Un total de 10 pistes de pàdel (amb l’objectiu d’arribar a les 14), cinc de tennis de terra batuda, 300 places d’aparcament gratuït amb carregadors per a vehicles elèctrics i plaques solars i la inauguració d’un segon restaurant esperen ser la referència d’aquest nou projecte.

 

< MÉS INFORMACIÓ >