Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, capital de l’allioli

Golf Costa Daurada ha estat per unes hores la capital de l’allioli, a l’organitzar el primer concurs gastronòmic amb aquesta tradicional salsa catalana com a protagonista.  

Una desena de socis i sòcies han mostrat les seves habilitats amb el morter, sota l’atenta mirada del jurat i de més d’un centenar d’assistents, que no s’han volgut perdre ni l’original competició ni la festa que el Club tenia preparada després del concurs amb el discjòquei José Rodríguez.

Per donar-li tota la rellevància que l’ocasió mereixia, el jurat l’han integrat Àngel Pérez, vicepresident de restauració de l’AEHT – Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Pere Martínez, Juanjo Cacho i David Domènech. Tots quatre han tingut en compte cinc paràmetres per prendre la decisió final: el gust, la textura, el color, l’aroma i els ingredients utilitzats.

Un cop lligat l’allioli, el pòdium final ha estat format per Manon Lefeuvre, tercera classificada amb 114 punts; Llorenç Peralta, segon classificat amb 115 punts, i Albert Abelló, Campió de la primera edició del Concurs d’Allioli amb una puntuació final de 119 punts. El guanyador s’ha endut mig any de quota gratuïta per poder fer ús de les instal·lacions del Golf Costa Daurada.

La festa ha finalitzat amb el sorteig d’una entrada doble per la final al Barcelona Màster Final de World Padel Tour pel diumenge 18 de desembre.

Que si tornarem a repetir el Concurs d’Allioli? És clar que sí i amb interessants novetats que ja tenim al cap. 

 

 

Fotos a:

I CONCURS D’ALLIOLI 10/12