Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, capital del spinning

Golf Costa Daurada s’ha convertit aquest cap de setmana en la capital del spinning. I és que la Masterclass, amb  Orthoclinic com a patrocinador principal, va superar, i amb escreix, totes les expectatives. L’escenari a l’aire lliure ja imposava, 150 bicicletes preparades per fer gaudir als bikers d’una experiència única, conduïda pels cinc millors monitors de les Comarques de Tarragona: Toni Navarrete, Esther Salla, Sergio Guijarro, Mónica Martínez i Irene Macias. 

 

Amb la primera pedalada va començar la festa, van desaparèixer els nervis, es van disparar les pulsacions i els esportistes van poder gaudir d’una sessió irrepetible de dues hores mai vista: natura, música, esport, gran ambient… 

 

Ganes de més? I tant! La Masterclass tenia reservades algunes sorpreses com la cloenda amb focs artificials. I és que la sessió va començar de dia i va acabar de nit.  Abans, però, es va programar una actuació de música en directe a càrrec de Sheila Trujillo i es va oferir cervesa i fideuada a tots els participants. 

 

Hi tornarem! 

L'èxit d'aquesta iniciativa va ser possible gràcies al suport d’Orthoclinic, com a patrocinador principal, Restaurant Clamar i 911 Mediterrani, que va aprofitar per organitzar una exhibició de vehicles de la marca Porsche.

 

VEURE GALERIA DE LA MASTERCLASS