Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada celebra els èxits de la temporada a la Diada del Pàdel de Tarragona

La secció de Pàdel del Golf Costa Daurada ha posat en valor la temporada 2023 en el marc de la Diada del Pàdel que organitza, anualment, la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona.

Una festa lúdica i social, celebrada al restaurant Club Nàutic de Salou, que ha aplegat a més de 400 convidats d’arreu de les Comarques de Tarragona i on el nom del Club ha ressonat amb força fins a sis ocasions per recollir diferents reconeixements.

La representació del Golf Costa Daurada, encapçalada per Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR, ha gaudit del bon moment de salut que viu aquest esport. David Domènech, capità del Masculí A ha recollit diversos premis com a millor equip de la Lliga Catalana Bullpadel i Copa Catalana Absoluta 2023 de primera categoria. Un triomf majúscul amb ascens inclòs que els hi permetrà enfrontar-se als millors jugadors del territori.

El Masculí C, liderat per l’Ignacio Velasco, ha seguit les passes del primer equip i ha recollit el premi com a millor equip tarragoní de Lliga i Copa de cinquena categoria. Una temporada per emmarcar en la que han superat totes les expectatives possibles. La cirereta del país l’ha posat el Femení B després de recollir el premi com a subcampiones de segona categoria del grup B.

 

 

A la Galeria de la web del Golf Costa Daurada hi tens totes les fotos de l’esdeveniment:

PÀDEL – DIADA PROVINCIAL DE PÀDEL DE TARRAGONA 27/01