Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada competirà al Campionat de Catalunya Sènior per Equips

Per tercer any consecutiu, Golf Costa Daurada participarà, en categoria masculina i femenina, a una nova edició del Campionat de Catalunya Sènior per Equips que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

El torneig, celebrat del 29 al 5 de febrer, repetirà la seva seu organitzadora: les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor. Els dos representants del Golf Costa Daurada defensaran els colors del Club davant dels millors equips sèniors del territori.

Mentre l’equip femení buscarà obtenir la seva primera victòria al campionat davant del Club Tennis Reus Monterols el dijous 1 de febrer a partir de les 19,45 hores, el masculí tractarà d’assolir la victòria davant del The Club Pàdel Manresa el dimecres 31 de gener a les 21 hores. 

Aquest campionat té una singularitat que el fa molt especial: la posició de cada parella la determina l’edat dels jugadors/res participants a cada eliminatòria i no el rànquing com succeeix a la resta dels tornejos organitzats per la FCP.

Com ja és tradició, el Campionat de Catalunya Sènior per equips alça el teló dels diferents Campionats de Catalunya per Equips que es disputen al llarg de l’any. I és que tot seguit, del 4 al 11 de febrer, Golf Costa Daurada serà la seu organitzadora del Campionat de Catalunya Absolut per equips de Quinta categoria. L’equip absolut masculí buscarà aprofitar el suport de tots els socis de l’entitat i aconseguir el desitjat ascens de categoria.                                

Per altra banda, l’equip absolut femení buscarà l’ascens a la segona divisió a les instal·lacions del Atlètic Terrassa Hockey Club.