Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada donarà a ACNUR 3.350 euros pels refugiats d’Ucraïna

“Davant el patiment dels refugiats ucraïnesos, ni podíem ni volíem quedar-nos de braços plegats. Les colpidores imatges de la guerra, com a conseqüència de la invasió russa, ens van convèncer que calia actuar a favor dels més febles, els qui d’un dia per l’altre ho havien perdut tot”, explica Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada.

 

Per dur a la pràctica aquesta iniciativa el Club va signar un acord de col·laboració amb ACNUR, Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, amb l’objectiu de que fos aquesta ONG qui canalitzés les donacions dels socis i tot el que es recaptés en les inscripcions als tornejos Stop War de golf, pitch& putt i pàdel, així com el que s’aconseguís en les accions solidàries organitzades al gimnàs i la venda de samarretes dissenyades per a l’ocasió.

 

Al final l’esforç ha tingut recompensa i s’ha traduït en la recaptació de 3.350 euros. “Estem satisfets per la feina feta i molt agraïts als nostres socis per la seva sensibilitat i solidaritat”, assenyala Marc Miquel.

 

A la foto, i d’esquerra a dreta, Marc Tarragó, director gerent del Golf Costa Daurada; Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada i Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada.