Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada estrenarà el 16 d’octubre la nova Cafeteria i quatre dies després el Restaurant

Mediterránea, firma referent en el sector de la restauració, operarà un servei de primer nivell que atendrà tant a socis com a visitants.

 

Golf Costa Daurada dona un pas més en la seva expansió amb l’anunci de la inauguració, el proper 16 d’octubre, del nou servei de Cafeteria-Terrassa i, quatre dies després, el Restaurant, en unes àmplies, modernes i acollidores instal·lacions, totalment remodelades i amb nova maquinària, on rebre tant als socis com als visitants.

Mediterránea, firma referent en el sector de la restauració, amb 35 anys d’experiència i amb una reconeguda trajectòria a nivell nacional, serà l’encarregada d’operar una àmplia oferta que té per objectiu atendre les necessitats d’un públic que valora la vida activa, saludable i també els moments de lleure que proporcionen la bona companyia i un entorn natural únic.

Procés d’execució

La darrera fase del procés d’adequació de les instal·lacions al nou servei de restauració suposarà que el dia 1 d’octubre el Club disposarà només de serveis mínims atesos a la food truck de la terrassa enjardinada.

Mentre que dels dies 2 al 15 d’octubre els serveis mínims es prestaran a la Sala Principal de la Casa Club. Per la qual cosa preguem disculpeu les molèsties.

Ara bé, un cop executada aquesta inversió el Golf Costa Daurada es dotarà d’una oferta gastronòmica de primer nivell, amb producte de proximitat i amb un horari de les 8 a les 22 hores que vetllarà per estar a l’alçada de les expectatives més exigents i, alhora, buscarà ser una referència pel que fa a la relació qualitat preu.

 

Imatges virtuals de la nova Cafeteria:

 

Imatge virtual del nou Restaurant: