Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada explica a TV3 els plans de sostenibilitat del Club

Marcos Meury, director de golf i pitch & putt, ha explicat davant les càmeres de TV3 els plans de sostenibilitat i estalvi d’aigua que està impulsant i impulsarà el Club, com ara la inversió de prop d’un milió d’euros en la substitució de l’herba dels camps de golf i pitch & putt per la varietat bermuda, que permetrà estalviar un 30 per cent d’aigua o la instal·lació de plaques solars per abastir les necessitats energètiques.

La cura pel medi ambient i, sobretot, l’ús responsable de l’aigua ha estat sempre una constant al Golf Costa Daurada.

Actualment, amb la depuradora que recupera totes les aigües brutes del DiR Golf Costa Daurada ja es poden atendre un 10 per cent de les necessitats de reg dels camps.

Fa uns dies s’anunciava la finalització de les obres de reparació del llac del forat 18, que acull 20.000 metres cúbics d’aigua per regar. Aquesta inversió també s’ha enfocat en la línia de fer del Club una instal·lació modèlica i referent en sostenibilitat.

De la mateixa manera, el projecte de l’àrea residencial s’ha dissenyat seguint uns exigents estàndards mediambientals i de respecte a l’entorn natural, que es traduiran en un estalvi de fins al 60 per cent en el consum d’aigua, la qual cosa, unida al canvi de l’herba a la modalitat bermuda i l’ús de la depuradora del gimnàs li permetrà a Golf Costa Daurada atendre el cent per cent de les seves necessitats amb aigua reciclada.

 

Pots tornar a visualitzar el vídeo aquí:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/camps-de-golf-i-la-gestio-de-laigua/video/6218200/?ext=SMA_WP_F4_CE24_