Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada fa balanç de l’any davant la premsa

“Avui m’hagués agradat poder-vos ensenyar les noves instal·lacions, previstes en el segon pla d’expansió, però no serà possible. 

Els ritmes de l’administració no acostumen a coincidir amb els de l’empresa, per això lamento dir-vos que, a dia d’avui, encara no tenim els permisos necessaris per poder començar les obres.

Però ens asseguren, des de l’Ajuntament de Tarragona, que la tramitació tira endavant, per la qual cosa esperem i desitgem que ben aviat siguin una realitat.

I puguem comptar amb deu pistes de pàdel, amb l’objectiu d’arribar a les 14, cinc pistes de tennis, el nou aparcament amb carregadors per a vehicles elèctrics, plaques solars i un nou restaurant.

De fet, necessitem aquesta ampliació per seguir mantenint la qualitat en el servei que ens distingeix”, ha explicat Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada, en la compareixença que ha fet davant la premsa en el marc del tradicional Esmorzar de Nadal.

Acompanyat de Marcos Meury, director gerent i de les àrees de golf i pitch & putt i Xavi Pueyo, director de pàdel, tennis i DiR Golf Costa Daurada, s’ha assenyalat que “ara mateix ja ens acostem als 2.500 socis i les noves pistes de pàdel, tennis, restaurant i aparcament en són imprescindibles per continuar essent el centre multiesportiu de referència a Catalunya.

Tot i amb això no hem deixat de créixer en activitats i noves àrees esportives com és el Bike Point, un espai dedicat al lloguer de bicicletes de muntanya, tant convencionals com elèctriques, que serà únic a Tarragona i que ja disposa d’una vintena de bicicletes, de les marques Lapierre i Intense.

Si parlem d’activitats en l’àrea de golf durant 2022 s’han programat 97 dies de competicions. I hem superat les 50.000 sortides al camp.

En pitch & putt hem organitzat 46 proves esportives, 43 pools de boles i hem acollit el World Pitch & Putt Tour amb participants de tot el món.

En pàdel tenim més de 200 alumnes a l’Escola. Des d’aquesta àrea s’ha coordinat el Stage d’Estiu amb més d’un miler d’inscripcions. A més, enguany hem estat els únics a les Comarques de Tarragona en acollir i organitzar el Súper Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel.

En tennis competim amb 10 equips i tenim 150 alumnes a l’Escola.

I pel que fa al DiR superem el miler de socis i oferim més d’un centenar d’activitats dirigides a la setmana”.

Els màxims directius del Club no s’han oblidat de la vessant solidària del Golf Costa Daurada i han explicat que enguany hem organitzat tornejos de golf, pàdel i tennis destinats a recaptar fons per Ucraïna, gràcies a la col·laboració que hem assolit amb ACNUR.

“Rafa Nadal ens ha rebut a la seva Acadèmia on hem participat al Campionat d’Espanya de Specials Olimpics amb l’equip SOLC de tennis adaptat.

Hem organitzat els tornejos La Petita Emma i La Nineta dels Ulls, per fer costat a diferents necessitats i hem contribuït amb la Creu Roja en la recollida de joguines”.