Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada finalitza en sisè lloc a l’Intercamps Sènior de Pitch & Putt

L’Equip Sènior de Pitch and Putt del Golf Costa Daurada, que milita a la Primera divisió del grup oest, ha finalitzat en sisena posició scratch i quarta en hàndicap, a la cinquena prova del Campionat de Catalunya per Equips Sènior Intercamps.

Un resultat agredolç que deixa a l’equip capitanejat per Jesús Sánchez cinquè a la general i segon en categoria hàndicap, a falta de tres proves per concloure el campionat.

La jornada, celebrada a les instal·lacions del camp barceloní del Pitch and Putt del Vallès Golf, ha vist com l’equip Mulligan Can Mascaró s’enfilava a dalt de tot del pòdium després de segellar una targeta final de 123 punts. La segona posició l’han compartit els equips Roc 3 Vermell i el Can Rafel Sénior, ambdós amb 118 punts. La classificació hàndicap també l’ha liderat l’equip del Mulligan Can Mascaró seguit de l’equip Can Rafel Sènior. 

Menció especial per la parella Feijoo-Martí, que amb 41 punts han obtingut la tercera millor puntuació del dia en modalitat fourball parelles.

La sisena prova del calendari tindrà lloc al Golf Cambrils Pitch and Putt, amb l’objectiu d’escalar posicions a la classificació general.