Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, guardonat a la Diada del Tennis de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Golf Costa Daurada ha estat present, un any més, a la Diada del Tennis de Tarragona i les Terres de l’Ebre, celebrada a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona amb més d’un centenar d’assistents.

En la vessant esportiva, la Secció de Tennis del Golf Costa Daurada, encapçalada per Alejandro García i Mario Toribio, responsables de l’Escola de Competició,  van recollir el trofeu de Campió de Catalunya Sènior + 40 Masculí “Argent”; Campió Júnior Masculí Divisió 2; Sotscampió Aleví Masculí Divisió 3; i Sotscampió Aleví Femení Divisió 2.

Des d’aquí volem felicitar a tots els equips infantils i absoluts del Club per l’esforç realitzat a cadascuna de les eliminatòries i per portar amb orgull el nom del Golf Costa Daurada arreu del territori català.

La gala va comptar amb la presència dels representants dels diferents clubs de les Comarques de Tarragona. Entre ells, Lluís Salas, president del Club Tennis Tarragona; Joan Ramon Masip, delegat territorial de les Terres de l’Ebre; Ton Rovirosa, delegat territorial a Tarragona; Aleix Rom, representant SGEiAF  de la Generalitat de Catalunya; Berni Álvarez, tinent d’alcalde i conseller d’Esports, Educació, Turisme Esportiu i Salut de l’Ajuntament de Tarragona; i Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis.