Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, guardonat a la Diada del Tennis de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Golf Costa Daurada ha estat present a la Diada del Tennis de Tarragona i les Terres de l’Ebre celebrada a les instal·lacions del Tennis Reus Monterols,  en el marc del Catalonia Open WTA 125 celebrat a les mateixes instal·lacions del club reusenc.

Una gala que va comptar amb la presència de més de 200 assistents representants dels diferents clubs de les Comarques de Tarragona. Entre ells, David Cortés, president del CT Reus Monterols; Ton Rovirosa, Delegat Territorial de la FCT a Tarragona i Terres de l’Ebre, Joan Barberà, Representant Territorial de la SGEiAF Terres de l’Ebre; Aleix Rom, Representant Territorial de la SGEiAF a Tarragona; Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis; Pep Cuerba, Regidor d’Esports a l’Ajuntament de Reus; i Noemí Llauradó, Presidenta de la Diputació de Tarragona. També van prendre part a l’esdeveniment tres convidats de luxe: Arantxa Sánchez Vicario, Albert Montañés i Laura Pous.

En la vessant competitiva, la secció de tennis del Golf Costa Daurada, encapçalada per Alejandro García i Mario Toribio, responsables de l’Escola de Competició,  van recollir el trofeu com a Sotscampió Aleví Masculí Divisió 2; Sotscampió Infantil Masculí Divisió 3; Campió Infantil Femení Divisió 2; Campió Júnior Masculí Divisió 3; Campió Absolut Masculí Divisió 1 i com a Sotscampió Absolut Masculí Divisió 2.

Des d’aquí volem felicitar a tots els equips infantils i absoluts del Club per l’esforç realitzat a cadascuna de les eliminatòries i per portar amb orgull el nom del Golf Costa Daurada arreu del territori català.