Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada guardonat, per partida doble, a la Diada del Pàdel de Tarragona

Ha estat la cirereta del país. Les jugadores de l’Equip Femení A, Campiones de Primera i els jugadors de l’Equip Masculí A, Campions del Grup B de Segona, han vist reconeguts els seus èxits en el marc de la Diada del Pàdel de Tarragona, una festa al voltant d’aquest esport que ha aplegat a més de 500 persones a l’Hotel Gran Palas de La Pineda. 

Molta satisfacció entre els assistents del Golf Costa Daurada, encapçalats per Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR, que han vist recompensada l’aposta per la competició i per una pràctica esportiva que no para de créixer, i més que ho farà quan el Club disposi de fins a 14 pistes panoràmiques.

Ingrid Canturri està feliç. I en té molts motius. La capitana lidera un equip que aquesta temporada jugarà a la màxima categoria, la Divisió d’Honor, una fita mai assolida a la història del Club.

La Diada del Pàdel és una iniciativa de la Federació Catalana de Pàdel, un certamen que és tot un test per valorar la bona salut d’un esport que viu un moment dolç, com ho posa de manifest que la número dos mundial sigui la reusenca Ariana Sánchez, present a la vetllada.

 

Més fotografies a la galeria:

PÀDEL – SOPAR DIADA TARRAGONA FCP 28/01